12 června, 2015

Kniha vodáckých povídek

Ráda bych na tomto místě udělala malou reklamu jednomu velkému vodáckému literárnímu projektu. Jedná se o sbírku na vydání již třetí knihy vodáckých povídek, kde by se měly objevit vítězné povídky z literární soutěže Kenyho VOLEJ a jako bonus jedna dosud nevydaná povídka Zdeňka Šmída, autora proslulé "vodácké bible" Proč bychom se netopili.

Soutěž pořádá a knihy následně vydává rodinné vydavatelství Jiří Nosek - Klika, které se v současné době pokouší metodou crowdfundingu předem vybrat něco málo peněz na tisk knihy výměnou za balíčky s tématickými (nejen) knižními odměnami pro ty, kteří projekt podpoří zvolenou finanční částkou. Pokud rádi jezdíte na vodu nebo máte mezi svými blízkými nějakého vodáckého nadšence, může být tahle připravovaná knížka zajímavým tipem třeba na dárek k Vánocům. Čas na sbírku se krátí a autor projektu bude jistě vděčný za každý příspěvek. Odkaz na stránku zde: hithit.cz.

A pokud vám vodáctví nic neříká, pak vás, jakožto návštěvníky mého blogu a mé věrné čtenáře, třeba alespoň zaujme odkaz na zdarma rozesílaný propagační e-book, kde se vedle několika čtivých ukázek z předchozích ročníků soutěže objevuje jako poslední zařazená povídka i jeden počin z mojí klávesnice. A parádní ilustrace (zde vpravo nahoře), se k tomuto počinu velmi úzce vztahuje;-) Odkaz zde: e-book.

Žádné komentáře:

Okomentovat